Ilda's Town Beer

Les nostres Cerveses

https://ildas.es/wp-content/uploads/2018/07/visites-1-500x300.jpg

Factoria

LA NOSTRA MICROCERVESERIA

La companyia cervesera Ilda’s Town Beer, ubicada al restaurant Xarlot, elabora cervesa artesana de primera qualitat a la vista dels clients. Un concepte innovador fins avui a Sant Cugat del Vallès que pretén apropar al consumidor el món de la cervesa artesana, cada cop més en boga al nostre país.

Ilda's Town Beer

Les nostres cerveses

La cervesa rossa clàssica basada en l’original Bohemian Pilsner i seguint la tradicional elaborada a la ciutat de Pilsen de la República Txeca. Per beure en qualsevol moment i sentir un confortable relax a l’submergir-se en l’autèntic sabor d’una lager viva, alegre, molt agradable de beure, i gaudir dels moments d’oci en bona companyia.

Procedent de l'escola cervesera alemana, la Weissbier és l'estil de cervesa més antic de la zona de Baviera. Per als amants dels productes procedents del blat, és una cervesa de glop fàcil i llarg. La seva lleugera acidesa i les seves notes cítriques la fan molt refrescant, i ens acompanya perfectament en àpats lleugers o simplement gaudint sola per saciar la set.

La Indian Pale Ale (IPA) neix de l'esforç de cervesers britànics a la fi dels anys 1700 per aconseguir que les cerveses es conservin en perfecte estat durant el transport a les seves colònies a l'Índia, per això es va afegir més llúpol, donant com a resultat cerveses molt aromàtiques i amargues. Avui dia és una cervesa d'inspiració angloamericana.

Cervesa basada en els estils que s’elaboren des de segles enrere fins als nostres dies a les abadies trapenses belgues. TORR serà una bona companya tant d’un plat consistent com d’unes postres amb xocolata, però també ens proporcionarà estones agradables en una sobretaula amb una bona conversa, i fins i tot assaborir com un destil·lat a mitja tarda o després d’un dia intens de treball.

Ilda's Town Beer

Nostres Gadgets

>