setembre 13, 2017

Sant Cugat va de tapes

Sant Cugat va de tapes Entre els propers dies 14 a 24 de setembre celebrem una nova edició del “Sant Cugat va de tapes”. A cadascun dels nostres restaurants Xarlot i Matilda de Sant Cugat trobaràs una combinació diferent de “tapa més cervesa” per dos euros i mig, sempre amb alguna de les nostres varietats […]

Leer Post

març 26, 2017

La cervesa ROS guanyadora de la medalla d’or czech lager al Barcelona Beer Challenge 2017

La cervesa ROS guanyadora de la medalla d’or czech lager al Barcelona Beer Challenge 2017 Molt contents de que la nostra cervesa artesana Ilda’s ROS hagi estat reconeguda amb la medalla d’Or a la categoria Lager Txeca al Barcelona Beer Festival 2017. En la categoria, la nostra cervesa ROS s’ha imposat davant de la cervesa […]

Leer Post

desembre 10, 2015

Nadal cerveser

Nadal cerveser Família, amics i una cervesa especial per al Nadal. A Ilda’s hem creat una Doppelbock anomenada Santa Hildegarda, una varietat que va ser elaborada per monjos a la regió de Munich fa més de 300 anys. És el nostre petit homenatge a la monja Hildegarda per les seves aportacions en l’ús del llúpol als processos d’elaboració de la […]

Leer Post

novembre 23, 2015

D’estrena al Xarlot!

D’estrena al Xarlot! Al Xarlot estem d‘estrena amb una nova carta! La nostra filosofia es basa en cuidar els petits detalls que distingeixen la bona cuina. Sota el concepte de cuina moderna, presentem plats de cuina mediterrània, sense oblidar-nos dels productes de mercat del dia a dia. També al restautant Xarlot es pot gaudir de bons plats a la […]

Leer Post

octubre 22, 2015

Brindem per Santa Hildegarda!

Brindem per Santa Hildegarda! La cervesa és celestial. Podem afirmar aquesta frase sense cap problema però, per què? Santa Hildegarda va ser una religiosa nascuda al 1098 a Alemanya i va ser la pionera en incorporar el llúpol a la cervesa. Aquest li dóna el sabor amarg tan característic. Santa Hildegarda va ser teòloga, filòsofa, compositora musical i pionera en […]

Leer Post

setembre 30, 2015

Com fem la cervesa artesana?

Com fem la cervesa artesana? Durant el mes de setembre hem donat les claus per fer la cervesa artesana a les nostres xarxes socials. Ara detallem tots els passos d’aquest procés per gaudir d’aquesta deliciosa beguda! La maceració Els experts parlen d’aquest primer procés com “Hot liquor”. L’aigua ha d’estar a una temperatura d’uns 72º per a […]

Leer Post

>