Publicat per Albert / No comments

juliol 16, 2015

La TORR és de bronze

Publicat a Uncategorized @ca

La TORR és de bronze

Ilda’s estem de enhorabona! La nostra cervesa TORR ha guanyat la medalla de bronze a la categoria d’especialitats clàssiques europees i estils sour nord-americans al I Campionat Nacional de Cervesa.

Les xifres

El I Campionat Nacional de Cervesa es va celebrar a Barcelona el 3, 4 i 5 de juliol i va estar organitzat per La Fira del Poblenou. Aquest certamen va congregar a 38 cerveseries que van presentar al voltant de 109 tipus de productes. Durant el cap de setmana es van dispensar més de 10.000 litres de cervesa als més de 15.000 visitants.

Les guanyadores

La Pirata, originària de Súria, va ser la guanyadora del premi a la Millor Cerveseria 2015 i entre els premiats estavam nosaltres amb la TORR. La nostra cervesa d’inspiració belga és un homenatge als mestres cervesers que ens van deixar el seu llegat en forma de torrat beuratge.

Més que cervesa

El públic assistent va gaudir de diferents activitats com degustacions, cursos d’iniciació a la creació de cervesa, coneixement de noves marques, música, dansa en directe i taules rodones amb productors de cervesa.

Ara tots a celebrar aquesta medalla amb una TORR!

>