ILDA'S EXPERIENCE

Visites i Tasts

https://ildas.es/wp-content/uploads/2018/07/visites-1-600x300.jpg

1. VISITA GUIADA

ILDA’S EXPERIENCE consisteix en la visita a la nostra micro-cerveseria restaurant (Brew Pub) de la mà del nostre mestre cerveser.

S’explicarà el concepte del Brew Pub i la composició de l’obrador (les olles d’elaboració, els fermentadors i tancs de guarda), tot seguit es presenten els 4 protagonistes de la cervesa (farem una cata de grans de malta, tocarem i olorarem el llùpul), donarem una explicació “in situ” del procés d’elaboració de la nostra cervesa artesana (maceració, filtració, cocció, refredar, fermentació i guarda), per finalitzar aquesta part fem un tast de una cervesa treta directament de un dels fermentadors.

https://ildas.es/wp-content/uploads/2018/07/visites-2-600x300.jpg

2. VIDEO I TAST DE CERVESES

A continuació pasem a una sala exclusiva on projetarem un video tutorial de tot el procès d’elaboració i on repasarem amb imatges reals l’explicació previa que em donat en l’obrador. Tot seguit farem un tast individual i comentat de cada una dels nostres quatre estils de cerveses (Pilsner, Weissbier, IPA i Dubbel), fen amb aixo, un passeig orientatiu per les quatre escoles cerveseres del món (Xteca, Alemana, Angloamericana i Belga). Explicarem les diferents families de cerveses, intercanviarem opinions i aclarirem totes les dubtes que puguin quedar en l’aire. Aquest tast l’acompanyarem amb un pica-pica.

https://ildas.es/wp-content/uploads/2018/07/visites-3-600x300.jpg

3. GASTRONOMIA

Al tractarse de un Brew Pub (una microcerveseria dintre de un restaurant), un cop finalitzat el ILDA’S EXPERIENCE, els asistents podran tenir l´opció de dinar o sopar al restaurant on gaudiran de diverses opcions gastronòmiques i fins hi tot provocar maridatges amb les cerveses que hauràn tastat.

https://ildas.es/wp-content/uploads/2018/07/visites-4-600x300.jpg

4. BOTIGA

Abans de marxar, el client que desitji, podrà visitar la nostra botiga ILDA’S (situada en el mateix local) on comprar packs de cerveses i complements de regal cerveser.

IILDA'S EXPERIENCE

Visites i Tasts

Les visites i tast a la Ilda’s Experience es realitzen  els dies:

  • Divendres (1 sessió) a les 20:00h.
  • Dissabtes (2 sessions) a les 12:00h i a les 20:00h
  • Diumenges (1 sessió) a les 12:00h

Selecciona la data que més t’interessa del calendari i reserva la teva plaça.

Per reserves fora dels dies anomenats, truqueu per concertar al 699 256 326

Preu ilda's Experience: 15€/persona

https://ildas.es/wp-content/uploads/2018/04/MG_9432_low-400x400.jpg

>