Publicat per Albert / No comments

juliol 24, 2015

Cervesa… i llibres!

Publicat a Uncategorized @ca

Cervesa… i llibres!

Estiu, platja, muntanya, amics, cervesa… i llibres! Si, llibres. Aquesta època és, sense cap mena de dubte, la millor per desconnectar i transportar-se al món fantàstic dels llibres. A Ilda’s et recomanen alguns títols per aquest estiu on la cervesa és la protagonista.

JESUCRISTO BEBÍA CERVEZA

Autor: Alfonso Cruz

Amb aquest títol, els més curiosos no es podran resistir a descobrir la història d’Alentejo, un poble que es transforma en Jerusalem i narra les aventures dels seus personatges a través de tres coses fonamentals a la vida: l’amor, el sacrifici i la cervesa.

EL MUNDO DE LA CERVEZA ARTESANAL

Autors: Sergi Freixes i Albert Punsola

Els amants de la cervesa artesana com nosaltres, tenen una cita amb aquest llibre. Amb aquest títol podreu descobrir que és la cervesa artesana, com es fabrica, quins són els seus ingredients i que la diferència de la beguda industrial. A més, aquest llibre ofereix una guia de 50 microcerveceries d’Espanya.

YO LLORÉ CON TERMINATOR 2: RELATOS DE CERVEZA

Autor: Carlos Salem

Carlos Salem ens presenta una obra de microrelats on els protagonistes són els bars, les dones amb caràcter i els homes que no ho són tant. Petites històries on sempre hi ha una cervesa pel mig.

Ja no teniu cap excusa per gaudir d’una Ilda’s ben freda i un bon llibre!

>